Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2013

Επιχειρηματικά Δώρα.Το Ναξιακό Δωρο Καλάθι

- Το Ναξιακό Καλάθι -
  Το Ναξιακό Καλάθι  είναι και θα συνεχίσει να είναι το καλύτερο δώρο. Συνοδεύει άριστα και ενισχύει τις χαρές σας, των αγαπημένων σας και των φίλων σας, των συνεργατών και πελατών σας, χαρίζει κέφι, ζωντάνια, φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά και δηλώνει την ευαισθησία αυτού που το προσφέρει.
   Μαζί θα διαλέξουμε το καλύτερο δώρο για κάθε περίσταση. Από τις πολλές επιλογές που θα βρείτε σε εμάς, μπορείτε να διαλέξετε το δώρο που ταιριάζει στην προσωπικότητα, την επέτειο, το γεγονός – και είμαστε δίπλα σας, για την προσωπική συμβουλή των ειδικών συνεργατών μας ώστε η επιλογή σας να είναι άριστη.
·        Δώρα... ιδιοχείρως
Είστε καλεσμένος σε γιορτή, σε δείπνο, σε πάρτι, σε μια φιλική συγκέντρωση ή στο σπίτι του προϊσταμένου σας; Τι καλύτερο δώρο από ένα Ναξιακό Καλάθι με γνήσια παραδοσιακά ναξιακά προϊόντα. Το παραδίδουμε έγκαιρα στο σπίτι σας, σε εντυπωσιακή συσκευασία δώρου, για να σας συνοδεύσει και να το παραδώσετε ιδιοχείρως.
·        Δώρα... που προηγούνται ή ακολουθούν
Τα δώρα σας μπορούν να προηγηθούν – τα στέλνουμε έγκαιρα, πριν φτάσετε στην εκδήλωση που είστε καλεσμένοι, σε εντυπωσιακή συσκευασία που εσείς θα διαλέξετε, με εκτυπωμένες ή χειρόγραφες τις δικές σας προσωπικές ευχές.                     
Ή μπορούν να ακολουθήσουν, σαν ευχαριστήριο μετά από ένα δείπνο, μια εκδήλωση, το κλείσιμο κάποιας δουλειάς, μια φιλοξενία. Διαλέξτε από τη μεγάλη ποικιλία δώρων που διαθέτουμε, μέχρι τα πολυτελή εντυπωσιακά καλάθια μας.
·        Επιχειρηματικά Δώρα
Το Ναξιακό Καλάθι είναι το αξεπέραστο επιχειρηματικό δώρο.
Είτε απευθύνεται στους καλούς σας πελάτες, είτε στους συνεργάτες σας στην εταιρεία, εμείς θα φροντίσουμε να φτάσει έγκαιρα και να εντυπωσιάσει. Σε διάφορες συσκευασίες, με συνοδεία προϊόντων προσεκτικά επιλεγμένων που ταιριάζουν ιδανικά με το ποτό ή το κρασί που επιλέξατε, με τις προσωπικές σας ευχές στον κάθε ένα χωριστά, είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσουν.

Για παραγγελίες, απορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα:. 6980543634

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου