Τρίτη, 6 Μαρτίου 2012

Ο ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΑΣ

ΟΛΑ ΦΡΕΣΚΑ ΚΑΙ ΦΘΗΝΑ.
ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ


ΑΡΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΒΟΣΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΑΠΑΛΙΡΟΥ-ΜΠΑΟΥΖΙ.
Σφάγια ολόκληρα ή τεμαχισμένα στα βασικά ανατομικά μέρη
                                                                    ΤΙΜΗ ΚΟΣΤΟΥΣ 8.5 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΙΛΟ  


------------------------------------------------------------------------------------------------------




 ΚΑΤΣΙΚΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΒΟΣΚΗΣ
ΤΙΜΗ ΚΟΣΤΟΥΣ 9.5 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΙΛΟ.
Σφάγια ολόκληρα ή τεμαχισμένα στα βασικά ανατομικά μέρη



 
 
 
 
               ΡΑΚΙ
                                              ΤΙΜΗ ΚΟΣΤΟΥΣ 5 ΕΥΡΩ ΤΟ ΛΙΤΡΟ
                                             

                      ΡΑΚΟΜΕΛΟ ΣΠΕΣΙΑΛ ΤΙΜΗ    ΚΟΣΤΟΥΣ 10 ΕΥΡΩ ΤΟ ΛΙΤΡΟ

                    ΜΕΛΙ  ΘΥΜΑΡΙΣΙΟ ΑΓΝΟ  ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΑΠΑΛΙΡΟΥ           
         ΤΙΜΗ ΚΟΣΤΟΥΣ 17 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΙΛΟ
            ΛΑΓΟΚΟΥΝΕΛΟ
 ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ










ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΑΙΑΣ
                     Ο ΤΕΝΕΚΕΣ 17 ΚΙΛΑ
                 ΤΙΜΗ ΚΟΣΤΟΥΣ 60 ΕΥΡΩ


       
                        

                           



                                                                                                                                   
 
 
 

            ΧΟΙΡΙΝΟ
 ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΑΠΟ 9 ΚΙΛΑ-15 ΚΙΛΑ ΤΙΜΗ ΚΟΣΤΟΥΣ 10 ΕΥΡΩ    
Σφάγια ολόκληρα ή τεμαχισμένα στα βασικά ανατομικά μέρη               
 
 
 

               ΓΑΛΟΠΟΥΛΕΣ
            ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΒΟΣΚΗΣ
               ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
        ΚΟΚΟΡΙΑ
      ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ    ΒΟΣΚΗΣ
        ΤΙΜΗ ΚΟΣΤΟΥΣ 7.5 ΕΥΡΩ     ΤΟ   ΚΙΛΟ.

     
     



ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ [ΑΕΡΟΣ]
     ΤΙΜΗ ΚΟΣΤΟΥΣ 7 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΙΛΟ.



 
 
 

     ΚΟΤΕΣ
    ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΒΟΣΚΗΣ
    ΤΙΜΗ ΚΟΣΤΟΥΣ 4.5 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΙΛΟ.
 
 
 
 

               ΑΥΓΑ ΗΜΕΡΑΣ
               ΤΙΜΗ ΚΟΣΤΟΥΣ 0,40 ΕΥΡΩ
      
               

                                             

  ΜΟΣΧΑΡΙ
Σφάγια ολόκληρα ή τεμαχισμένα στα βασικά ανατομικά μέρη

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

                                                       ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΤΥΡΙ
                                                                        
Από παστεριωμένο αγελαδινό και αιγοπρόβειο γάλα Νάξου.
Χωρίς συντηρητικά και χρωστικές ουσίες. Διατηρείται στους +4C.
Λιπαρά: 40% περίπου. Υγρασία: 38% περίπου. 

ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΤΥΡΙ ΜΑΥΡΟ 1.5kgr.ΤΙΜΗ ΚΟΣΤΟΥΣ 14 ΕΥΡΩ /ΚΙΛΟ


ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΤΥΡΙ ΜΑΥΡΟ ΝΑΞΟΥ 3kgr.          ΤΙΜΗ ΚΟΣΤΟΥΣ 13 ΕΥΡΩ /ΚΙΛΟ
ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΤΥΡΙ ΜΑΥΡΟ ΝΑΞΟΥ 8 kgr.         ΤΙΜΗ ΚΟΣΤΟΥΣ 13 ΕΥΡΩ /ΚΙΛΟ

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 ΓΡΑΒΙΕΡΑ
Η τυπική ναξιώτικη γραβιέρα είναι σφιχτή με μια ευχάριστη χλωμάδα και εσωτερικά είναι διάστικτη με μικρές ακανόνιστες τρύπες.
Οι τυροκόμοι την αλατίζουν μέσα σε υγρή άλμη (αλατόνερο) αφού πήξει. Στη συνέχεια αφήνεται να ωριμάσει πάνω σε ξύλινα ράφια, σε ειδικούς χώρους ή κελάρια με ελεγχόμενη θερμοκρασία για τουλάχιστον τρεις μήνες, διάστημα στο οποίο αποκτάει μια σκληρή, φυσική εξωτερική κρούστα.

                        ΤΙΜΗ ΚΟΣΤΟΥΣ 13,5 ΕΥΡΩ /ΚΙΛΟ

ΓΡΑΒΙΕΡΑ 3 ΚΙΛΩΝ [ΤΡΙΚΙΛΗ] ΤΙΜΗ ΚΟΣΤΟΥΣ 12,5 ΕΥΡΩ /ΚΙΛΟ
               
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
------------------------------------------------------

   
 ΜΥΖΗΘΡΑ ΦΡΕΣΚΙΑ 
                                       ΤΙΜΗ ΚΟΣΤΟΥΣ 7,5  ΕΥΡΩ/ΚΙΛΟ 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
 

           ΞΥΝΟΜΥΖΗΘΡΑ ΦΡΕΣΚΙΑ
Η ξινομυζήθρα είναι ένα παραδοσιακό φρέσκο τυρί που πήζει και είναι έτοιμο μέσα σε 24 ώρες από την στιγμή του αρμέγματος. Στη Νάξο παρασκευάζεται εξαιρετική ξινομυζήθρα από κατσικίσιο γάλα, πλούσια και κρεμώδης, με μια ελαφριά ξινίλα που θυμίζει γιαούρτι.
Μόλις ολοκληρωθεί το άρμεγμα του ζώου, το γάλα στραγγίζεται και τοποθετείται σε δοχείο, όπου προστίθεται μικρή ποσότητα φυσικής πυτιάς, αλλά δεν θερμαίνεται. Ακολουθεί η ζύμωση που δίνει στο τυρί την πυκνότητα και την ιδιαίτερη ξινή του γεύση και στην συνέχεια στραγγίζεται σε τσαντίλες (ύφασμα) και τοποθετείται σε ειδικά δοχεία, τα τσιμίσκια, που είναι συνήθως φτιαγμένα από βούρλα.
Το τυρί αυτό πρέπει να καταναλωθεί μέσα σε λίγες ημέρες γιατί δεν διατηρείται.
        ΤΙΜΗ ΚΟΣΤΟΥΣ  12,5 ΕΥΡΩ/ΚΙΛΟ

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                  ΠΑΤΑΤΕΣ                                      
                 ΤΟ ΣΑΚΙ ΤΩΝ 35 ΚΙΛΩΝ=25 ΕΥΡΩ
                         ΤΙΜΗ ΚΟΣΤΟΥΣ 0,70 ΕΥΡΩ/ΚΙΛΟ  
                                   








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου