Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Μια νέα ιστοσελίδα για τη Νάξο


   Μια νέα ιστοσελίδα για τη Νάξο, ένας πλήρης ταξιδιωτικός οδηγός, από σήμερα στην διάθεση όλων των Ναξιωτών αλλά και όλων όσοι αγαπούν τη Νάξο! Από σήμερα το http://www.mynaxos.gr σας περιμένει να το εξερευνήσετε, να το σχολιάσετε, να γίνετε συντάκτης του!


Η ιστοσελίδα http://www.mynaxos.gr αποτελεί έμπνευσή και δημιουργία νέων ανθρώπων, έμπειρων δημοσιογράφων που εργάζονται πολλά χρόνια στα μεγαλύτερα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της χώρας.  Άλλοι κατάγονται από τη Νάξο και άλλοι αγαπούν με πάθος το νησί.



Με μοναδικό γνώμονα το ενδιαφέρον μας για το νησί της Νάξου και με «όπλο» την εμπειρία μας στα ταξίδια, την δημιουργία ιστοσελίδων, τα θέματα τουρισμού και φυσικά την αρθρογραφία, προχωρήσαμε στην δημιουργία του http://www.mynaxos.gr.


To http://www.mynaxos.gr «ανέβηκε» στο διαδίκτυο τον Απρίλιο του 2012, μετά από πολύμηνη έρευνα και σκληρή δουλειά, με περισσότερες από 20 βασικές κατηγορίες και 60 υποκατηγορίες που αφορούν στο νησί της Νάξου.


Μέσα από τα άρθρα του http://www.mynaxos.gr  προσπαθούμε να καλύψουμε όλο το φάσμα των ζητούμενων ή των επιλογών ενός μελλοντικού επισκέπτη αλλά και οποιουδήποτε έχει ως τακτικό προορισμό τη Νάξο.
Ξεχωρίζουν και εντυπωσιάζουν πρωτότυπες ενότητες όπως το «Free Νάξος», το «Eco Νάξος» και το «Μυστική Νάξος», ενώ μαγνητίζουν το ενδιαφέρον του αναγνώστη ενότητες όπως «Παραλίες» και «Βόλτες».


Η δημιουργική και συντακτική ομάδα του http://www.mynaxos.gr εργάζεται με όρεξη, μεράκι και πάνω απʼ όλα αγάπη για το όμορφο κυκλαδονήσι μας, με στόχο την καθημερινή ανάρτηση άρθρων αλλά και για τον εμπλουτισμό της ιστοσελίδας με νέες ενότητες.


Το http://www.mynaxos.gr είναι μια ιστοσελίδα φτιαγμένη για τον επισκέπτη που ζητάει να μάθει  κάτι παραπάνω πριν επισκεφτεί το νησί.  Για εκείνον που αγαπάει τη Νάξο και θέλει να μοιραστεί τις πληροφορίες και τις εμπειρίες του με τους υπόλοιπους αναγνώστες.  Και βέβαια, για τον επαγγελματία του νησιού που θέλει να προβληθεί σε στοχευμένο κοινό και με κόστος, το οποίο προσαρμόζεται στις δυνατότητές και τις ανάγκες του, μέσα από τα ανταγωνιστικά πακέτα προβολής.


Θα χαρούμε να ακούσουμε τις απόψεις σας για αυτή τη νέα προσπάθεια και να γίνουμε όλοι φίλοι και καθημερινοί επισκέπτες του http://www.mynaxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου